Saturday, January 23, 2010

Annual Leave

Aduiii... this year pulak mcm payah je aku rasakan nak amik coti...
bos baru ni ckp " cuti adalah hak pengurus... so, pengurus berhak utk membatalkan cuti bila perlu" huhuhuh...

bos dah pesan awal2.. month end tak leh cuti... end of year tak leh cuti... kalau nak cuti atas 2 sebab je.. mati atau koma.. huhuhuhu...

perayaan yang ada cuti panjang pon, tak leh nak amik cuti sambung lama2... itu tahan lagi...

kalau nak cuti pulak, kena letak sebab... argghhh!!! setakat letak peribadi2, tak di layan... so, haruskah aku letak mommies day out nanti????

pening kepala ni nak kena buat perancangan cuti utk 1 whole year...

nota : sesape yang nak buat appointment ngan aku yang menyebabkan aku kena cuti harus la inform awal2.. kalau tidak aku akan melepas... waaaaaa.....

6 comments: