Friday, January 22, 2010

International Passport

aku n En. Ajaq coti hari ni...
main purpose nak pi buat passport..

Dah serik nak buat kat Damansara..
We all ke Imigresen Sri Rampai...

sangat cepat n efisyen..
aku suggest kat korang2 yang nak pi renew or buat baru, pi la sane...
staff pon sangat bagus...

start buat sampai dapat passport tak sampai 2 jam menunggu...

TQ staff Imigresen Sri Rampai... anda mmg bagus.. tak penah la aku jumpe staff gomen yang sangat good in customer service... :)

3 comments:

merahjamboo said...

hee..mmg jarang2 boleyh jumpa yang efficient;)

xoxo
pja

honeylanz said...

kt sri rampai tu parking payah :(

~Eila @ Along~ said...

diana, eila dulu mase nak p umrah..balik kg sebab nak wat pasport tuk mertua kan...eila p imigren sg.petani..mmg efficient gak..sejam lebih dah siap wpun mase tu org ramaiiii giler..huhuhu...