Monday, June 27, 2011

Sakit tumit kaki ku.. Againnnn....

tumit kaki aku dah makin kronik sakit dia...
nak pijak sangat lah sakit gilerr...

now doc orthopedic suggest untuk buat injection plasma...
dengar doc cerita mmg ngeri jugak la..
coz kena bius one whole body...
sebabkan dulu operation bersalin pon bius half je... ni sah2 la aku pengsan...

but, i have no choice.. kena buat jugak kalu tak memang akan melarat..
doc siap call tanye bile aku nak buat.. aku je yang tak ready..
now dengan hati yang tabah, at last terpaksa mengalah n dah jupe doc...
aku ckp "saya dah ready la doctor" huhuhu..

doakan sumenye ok n kaki ku dah tak sakit...
no matter how.. berat badan harus dikurangkan jugak...
chaiyok! chaiyok!

4 comments:

Anonymous said...

askum


hey... apa punca tumit awak sakit? saya pun pernah tahun lepas.... maybe sbb terpijak sesuatu. Tapi sekarang dah baik terus. Saya pakai counterpain dan bandage setiap malam.

Diana Sulaiman said...

anony - punca byk.. antaranya pemakaian kasut tak betul.. cara jalan.. banyak sgt berjalan.. berat badan... tp nk kata org badan besar skt ni, budak2 kurus pon ramai.. itu lah dia sebab dia..:)

armouris said...

lagi info tentang sakit kaki di SIHAT SELALU - Punca Sakit Kaki

Diana Sulaiman said...

armouris - tqvm.. :)