Wednesday, May 19, 2010

SmartReader Sports Day 2010..


Sunday lepas tanpa En. Ajaq juga.. n tanpa bawak Afiq juga.. aku ditemani oleh adik bujang aku pulak ke Diha's Sport Day... they all buat kat Stadium Taman Tasik Titiwangsa...


buat kat stadium... dengan sejuk aircondnya.. takde maknenye nak keluar peluh... manja sungguh budak2 ni...

kesimpulannya, sports day ni yang paling hover adalah ticer2 dorang okeh! students sume cam biasa je.. takde la bising2 pon...

masalahnya SmartReader ni suka buat event join dengan SmartReader2 yang lain... so SR yang lain join is Ukay Perdana n Taman Melawati... but ntah la SR Taman Melawati takde pon.. aku pon pelik... last minit tak dapat join ke????

Kesimpulannya, disebabkan buat skali dengan 3 SR yang lain, makanya havoc tak brape... kalau kindie tu saje mungkin best....


nasib Diha this year is a last year... :)

1 comment:

honeylanz said...

thn lepas..myson ac berhari sukan kt sini. meriah kan ;)