Tuesday, May 18, 2010

Huiiii terbaek jugak la kat sini...

Last saturday kami bertiga beranak without En. Ajaq n my bro (isteri dalam pantang..) ke Alamanda.. plan tu nak beli groceries aje.. ntah skali camne boleh nak ke Garden pulak.. since my bro tengah nak carik Baby Bag (Messenger Bag) for his son, pegi kat Mothercare habis kaler.. call all Mothercare pon habis kaler.. tinggal pink kaler.. member mane nak kaler pink... so, aku mencadangkan terus ke Garden.. kebetulan I-Setan Sale kan? mmg bag tu murah gilerr la.. setelah membeli belah, masa untuk mencekek la.. mcm biasa..

this time we all try Pastis Cafe.. mmg sedap la.. aku men'suggest'kan korang datang la makan.. tak mengechiwakan.. lagi2 la desert dia.. Choc Lava... yum..yum... the portion pon mengenyangkan.. the presentation pon santekkk...

Kebetulan pulak ade mcm offer Buy 1 main meal get free 1 main meal.. murah la tu kan?? Dah bersedia dengan gamba2 makanan dari cammy aku yang tak brape santekk ni????

satu
-

-

-

-

dua

-

-

-

-
-

-

-

tiga


-



-



-



-

-


-


-


-


-


-



-



-


-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-


-



-



-



aku order Ice Pink Lemonade.. sedap sangat seyyyy... terbaek masam dia... i loikeee.... :)

-

club sandwich dia... served wif salad n chips... sedap n berkhasiat... :)

-

seafood spaghetti... Afiq sangat sukakannye.. heheheh

-

spaghetti bolognese pon same sedapnya...

-

desert... Choc Lava.... yummeh... mcm Choc Molten Chillis... sesuwai dgn ice cream tu.. kek tu tak manis pon...

-

last but not least... Choc Lava close up.... hehehehe

4 comments:

honeylanz said...

tgk desert tu x tahan.. so tempting

Diana Sulaiman said...

honeylanz - mmg pon.. pi la try.. tak mengechiwakan.. hehehe

synn said...

fuh...tak tahan tgk choc lava:)

Diana Sulaiman said...

synn - harus coba... :)