Thursday, October 1, 2009

raya ke-4 kami...






Since raya ke-4 aku dah start keje, mlm tu dah tak tau nak makan ape… aku ajak En.Ajaq pi Wangsa Walk Mall yang baru bukak itu..

Kat mane Wangsa Walk Mall?? Ala… kat Wangsa Maju tu la…

Cadang nak makan TGIF tu dah lama.. since posa lagi.. tapi asik penuh je.. aku pon tak tau la nape la asik penuh…

So, that nite pi la makan bertiga beranak.. Diha takde.. dia stay ngan nenek kat hospital...

Ape yang aku nak komen TGIF, Wangsa Walk Mall ni kan.. very the slow la the service.. the waiter pon ala2 berkira kerja.. sampai ade 1 mat saleh tu telah complaint kerana service dia slow.. korang bayangkan, aku panggil mintak bil, after 10 minit baru datang bawak bill.. dah la tu kan, nak tunggu balance pon makan 10 minit gak nunggu.. fail betul la TGIF sane… maybe waiter2 keje situ masih baru n tak tau adat kat TGIF kot..

Cerita pasal food, mcm biasa.. sedap… portion sgt byk… kids eat free.. TGIF, WWM ni besar tempat dia.. tempat baru.. so, masih cantik lagi…

1 comment:

DeanPieen said...

Samalah diana...masa aida gi raya ke-5 pun macam gitu gak...nak order lambat, tunggu food lambat, bill lambat sampai mintak sos pun lambat...macam serik gak lah nak gi sana...kalau tak pk dekat ngan umah mmg tak g sana lagilah...baik g klcc je makan kat chilli's...