Friday, October 2, 2009

Alahai... bosannye la...

En. Ajaq kena outstation ke Sarawak from today to next Wednesday...
so, weekend ni payah utk kami pergi ke jamuan rumah terbuka kengkawan... waaaaaa.....
memula ingat nak ajak adik aku teman, dah sumenya tak balik.. ade test la.. exam la..
yang kawin aritu nak balik umah PIL dia pulak...

aku takde masalah kalu nak pi sorang.. tapi sape lak nak jaga Diha n Afiq? aku sgt tak sampai hati nak meninggalkan anak2 untuk tujuan aku bersuka ria.. dalam keadaan En. Ajaq yang takde pulak tu... tapi bila nak bawak Afiq, mcm payah.. coz dia mmg tak dok diam dalam kereta... kalau dok dalam car seat boleh kira brape minit.. mmg haru sket...

tgk la.. kot2 tetiba adik2 aku berubah fikiran boleh nak teman kakak dia pi open house.. hehehe...

kengkawan yang menjemput aku pada this week, harap paham ye situasi aku.. mintak maaf byk2...

aku sungguh sedey... huhuhuh... dok umah la jawabnya....

2 comments:

Hana said...

bawak bersabau. gitu le keadaan aku bila ditinggalkan =(

Abrahyn said...

dok umah la bagus...tak penat berjalan2