Wednesday, September 30, 2009

Besday aku tahun ini...

Besday aku tahun ini disambut dengan meriah tapi serderhana aja..
Kenapa aku cakap meriah? Sebab aku sambut dgn En. Ajaq, anak2 n adik2 aku…
Bapak n mak aku takde.. kat hospital time tu…
dorang2 belanja makan kali ni.. fuhh selamat duit aku tahun ni.. hahahah…
Cuma sedey sket la coz mak bapak aku tak turut serta.. mak aku sedey gak coz tak dapat nak bagi present tahun ni.. aku tak kesah sgt janji hadiah aku nak, biar mak aku sehat.. itu yang aku harapkan…

Raya kedua dah gi Pavi.. boleh??? Memula adik2 aku ajak pi KLCC tapi aku takmo coz kang beraya skali ngan mat bangle tu kang… :P..
So, kasi up sket kat Pavi.. beraya ngan minah n mat2 chinese disitu.. hehehe…
Memula dorang nak belanja kat Tony Romas.. tapi penuh gile la pulak.. tak lalu nak menunggu lama..

Tukar tempat pi Roadhouse Grill, Jalan Ampang.. kali pertama la we all jejak setelah hampir 10 tahun restoren ni bertapak kat situ.. n hampir hari2 la lalu depan tu..

Food dia sedap.. boleh la gi lagi.. parking space banyak n tak payah nak berebut2.. free parking jugak.. restoren pon besar… portion of food pon banyak.. sama gak mcm Chilli’s.. Kids dapat makan percuma jugak…

Bak kata adik aku, Health Magazine mmg ckp this restoren ni bagus coz food dia sgt sehat.. maybe cara they all masak kot..

tgk la gambar2 food ini ye kengkawan.. jgn marah haaa.... :)


- ini lah gamba raya kami sekeluarga yang sempat di ambil di hari raya ke-2... berbaju raya yg bukan tradisional... :) -

- gamba besday girl bersama En. Ajaq, anak2 & adik2 besday girl.. -





Note : TQ ye sayang, Abg Ngah, Sarah, Apiz n GG coz belanja along… I’ll appreciate it… Lama dah tak gather2 mkn sesame kat luar…

3 comments:

ibuayu said...

wah sedapnya.Happy belated birthday

elly said...

ishhhh...terliur tgk semua food nih. mmg nmpk sgt sedap!!!

happy besday diana...

fauzi-maya said...

umang aiii..terliur den;)