Tuesday, September 29, 2009

Accident

Adik bongsu aku accident last Sunday on the way back to his Poly kat Tg. Malim..
kejadian berlaku kat highway Sg. Buloh...
Alhamdulillah.. aku bersyukur sgt sebab adik aku tak apa2.. just luka sket kat kaki..
kawan dia pon tak ape2 just kaki terseliuh n luka ringan saje...

yang settlekan all the things is adik 2nd n 3rd aku...
bapak mak aku stay kat umah...
aku pon stay umah coz kalau nak gi hospital Sg. Buloh.. bukan boleh nak bwk masuk budak2.. dengan lama lagi kan? dalam hati berdoa supaya dorang tak apa2...

ikut kata adik2 aku, ketenye teruk.. masuk dalam longkang... bahagian depan tu remuk.. i can't imagine... Nauzubillah...
adik aku leh terlelap.. ish!!
nak marah pon tak jadi.. benda dah nak jadi.. mujur tak apa2..
tu la.. tido lambat lagi.. asik sms manjang.. then main games tak abis2..

2 comments:

MN said...

alhamdulillah..nasib baik tak apa2.

ibu 2AZ said...

alhamdulillah..tkde pape..
adik lelaki nih lain kan..lebih kurang sama je dorang nih..