Monday, September 14, 2009

Cepat la sembuh... Amin...

Korang... mama aku admited to APSH lagi this morning due to her infection kat kaki dia..
last 2 week admited to benda yang sama.. then dah discharge..
semalam dia rase seram sejuk pulak...
so, pagi tadi tanpa berlengah, bapak aku terus bawak dia ke APSH..

aku pon tgh pening ni.. doc diabetes kata pasal kaki dia.. infection kat kaki menyebabkan sugar mak aku naik.. then demam n sebagainya...

but doc kaki ckp takde pape.. kaki mak aku aku.. ntah mane 1 betul..
but aku percaya sebab kaki dia jugak..
sebab mak aku b4 ni bile kaki dah nak baik, rajin pulak dia pi masjid berbuka sampai moreh...
kuman kan... benda nak baik jadinya lain pulak..

aku berharap sangat mak aku cepat sembuh n bleh discharge b4 raya.. kang tak pasal2 we all beraya kat APSH lak this year..

tolong doakan sama mama aku cepat sembuh ye kengkawan.. risau betul aku.. segala benda nak buat mcm tak jadi je.. tak jadi keje la kalau ingat mak kite tak sehat ni... :(

akceli ade entry Gathering + Buka Puasa semalam yang aku nak hupdate.. tapi aku bg laluan ni dulu...

7 comments:

ZakiahAyop said...

takziah dena... mintak2 cepat sembuh..

liwaniel said...

semoga mama diana cepat sembuh...

wanie dah add link diana ye

elly said...

semoga ur mom cepat sembuh insyaAllah...

Zety Zin said...

semoga mama tuan punya blog cepat sembuh

Diana Sulaiman said...

kengkawan sume... terima kasih byk2... :)

Wan Haida said...

Aku doakan mak ko cepat sembuh...mcm mana dia skang?

Ummi Arissariz said...

aku baru bukak blog ko nih...hopefully mak ko cepat sembuh ye..ammiinn..