Thursday, July 23, 2009

EL @ MC????

Di kala ni, aku kat rumah...
nak kate EL pon tak cnfm.. MC pon tak cnfm...
bangun pagi tadi nak gi keje, terasa kepala aku pusing bagai nak gile.. bile bangun nak jalan, rase nak tumbang... bukak mata rase satu mcm pusing... nak muntah pon ade... isk!
terus aku tumbangkan badan aku kat katil balik..
aku bgtau laki aku, aku takleh nak pi keje n suh dia anta budak2 pi bbsitter...

kul 6pg dah sms bos bgtau tak dpt dtg keje.. telan actifast 2 bijik then tido...

dlm pada aku tido tu, call berdering2 n sms berbunyi2 mintak jawap but tak terdaya nak angkat..

sudahnya kul 2.30pm tadi aku gagah bangun jugak.. mandi n lunch sket.. tapi pusing masih tak hilang.. telan lagi 2 bijik actifast n sehingga sekarang tak pon hilang...

dikala aku menaip entry ni, dgn tgn satu menongkat kepala takut jatuh n sambil memicit2 tengkuk n dahi.. then minyak balm ready kat sebelah laptop ni... jenuh aku lumur 1 kepala n tengkuk... huhuhuu...

aku tunggu laki aku balik jap lagi, nak suh bawak pi klinik.. mau mintak ubat pain killer lagi kuat...

4 comments:

Adik Manja said...

diana, takut high blood kot..tak bleh asyik makan painkiller jer..

jumpa doc check BP tau..

take care..

CY3.5 said...

aku pernah kena macam ni.. tp time tu doc diagnosed aku exhausted.. kepenatan terlampau.. ngeee..

Ummi Arissariz said...

take care diana...cepat2 jumpe doktor eh..

Wan Haida said...

aah laaa diana...takut high blood...baik p check doctor BP ko...take care...