Tuesday, July 7, 2009

Dinner & Short Hols...

Date : 4 - 5 July 2009
Venue : EQ, Cameron Highland & kawasan sekitarnya...

Our company annual dinner yang biasa dilakukan every year.. tempat pilihan sentiasa kat CH ni.. sejuk kot n nak bagi staff sume beli sayur murs n makan secara sehat kot.. (suh mkn sayur byk2)

Kesimpulannya, that day CH cuaca agak panas.. kalau tak pakai sweater pon ok la lagi.. aku ni sampai peluh2 betina keluar la jugak.. hehehe...

that nite, aku sgt la happy coz dapat lucky draw.. happy ya amats laa... kirenya berbaloi la aku wat baju dinner memahal dapat la balik modal sket.. ahaksss...

so, u olls tgk gamba je la ek? aku malas nak story pepanjang.. idea sgt kering...

- room 1310.. our room.. atas skali u alls... -

- our lunch at Marrybrown.. kali kedua aku mkn.. 1st time makan time study2 dl kat Larkin -


- anak-anak aku mcm tak pernah naik buaian dibuatnya -


- tea at Bala's Chalet & Tea House -


- scones yang sgt shedapp... mengenangkan mlm nak dinner, maka order 1 set jerr.. -


- mak2 orang yang tergedix2 nak berposing -

- me wif the lucky draw prize -


- our happy family.. snap sendiri2 -

- b4 balik KL singgah Cameron Valley having tea n scones lagi... yummeh...!!! -


- last but not least, singgah di Bidor borong fruits pulak.. -

gambar2 lain boleh view kat my flickr...

4 comments:

Juliaty said...

diha sgt kiut dgn cap & mafla nyer ;) tgk ko makan scone buat aku terliur jee nak makan jugak.btw..cantek baju dinner ko...so sweet jee :)

Diana Sulaiman said...

julie - tq julie... aku tempah semata2 utk dinner that nite.. sib memang lucky draw.. bebaloi keluar duit.. hehehe

~Eila @ Along~ said...

wah..biru mata hitamku..so sweet la akak..n bertuah juga mlm tu ye..

Diana Sulaiman said...

tq eila.. heheheh