Wednesday, July 8, 2009

BANDUNG... here we comes!!!!

Aku akan ke Bandung awal Ogos nanti.. kire company trip cum company family day.. hebat tak family day ke Bandung??? Last year ke Bukit Tinggi..

bos aku ckp skang ni family day tak main dalam Malaysia.. sume main over the sea aje.. :P poyo je bos aku ni.. itupon dia ade hati nak pi Beijing la.. Gold Coast la..

Insyaallah.. kalu ade rezeki capai bajet this year, gi jauh lagi sket la next year... hhehe.. entry poyo jugak... :P

Since skang ni tgh heboh H1N1 ni, adakah aku kene amik ape2 vaksin ek? aku pon confius jap???

Company tanggung staff but spouse n anak2 kena la bayar.. skang kene bwk duit utk shoping moping aje..

since trip we all 3 days 2 nite aje.. aku dapat rasakan mmg tak cukup sebab slalu aku tgk org pi Bandung pon 4 days 3 nite.. kengkawan yg baca blog aku ni n yang dah penah ke Bandung, boleh tak bg tips2 sket utk ke sana..

about hotel n transport sume dah ade.. club committee amik agent je senang..

cuma nak tips membeli belah je.. dgn 3 days 2 nite tu, kat mane tempat yang sesuai aku shopping ek? tlg advice aku sket...

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah bestnya family day ke bandung..syok!!! eila pun plan nak ke sana bulan oct nanti..so bolehla akak bgtau ape yg menarik dan cerita2 kat sana...

Diana Sulaiman said...

eila - boleh... no problem..

Hana said...

influenza jab diana. tanya je kat memana klinik.

Diana Sulaiman said...

tadi aku tanye kat KBMC, dia ckp amik meningitis pon ok gak.. tapi nak pi carik la kat klinik lain..

Juliaty said...

bestnye dapat pegi before raya..bolehlah sopping2 utk raya...beli kain cotton byk2 diana kat pasar baru..nanti boleh buat gown cantek2 utk diha.aku gi bulan 10 nanti..tapi masa tuh dah lepas raya dah :(

Diana Sulaiman said...

ohoooo... kain cotton ek julie? heheheh... tq ek atas info itu.. i'allah kalu ade mase, aku borong kain..