Thursday, March 5, 2009

My 1st day wif HL

Alhamdulillah.. hari ni 1st day aku minum HL..
komen aku, sedappp berbanding ngan minuman2 diet yg aku penah rasa.. aku amik flavour cappucino.. aku mix with Soyrich..

then Teamix tu pon sedap.. takde la rase mcm teh2 diet yg slalu aku minum yg rase mcm daun inai pon ade.. hehehe.. Teamix ni rasa lemon tea tapi tawar.. but ok la 4 me.. nice la.. aku memperbanyakkan H20 arini.. luar biasa la byk H20 tu.. hehehe...

Tapi apa yg aku rasa today, asik berulang alik ke toilet je.. membuang yang kechil.. terasa sweating n dada tu mcm bergerak laju je.. ade sedikit pening coz aku ni migrain.. but sume tu aku leh kawal lagi..

amik HL 2 kali... breakfast and dinner
lunch makan mee hoon ladna lebey sayuran..

we wait n see next day plak mcmane?
go Diana! go Diana! u dan do it!

7 comments:

~Eila @ Along~ said...

wahhh..diana..bagusla..kalo konsisten..mesti brjaya...eila dulu makan jmd..skang dah berenti..malas nak minum..eila pakai korset PB plak...so far..kesan lagi cepat...

yusmirdah said...

dah start diet ekk diana? semoga sukses!

psttt.. aku pun suka jalan2 cari makan tu sebab badan pun bolat.. hehe.. ;)

Wan Haida said...

insyaallah diana...kalau ko kuatkan semangat n follow cara nak mkn HL...musti boleh turun inci2 di bdn....go diana...go diana...i know u can do it....

Good Luck!!!!

miz_eda said...

tak sabar nih nak tgk hasilnya..:)

semoga sukses!

mamaelly said...

caiyokkk...caiyokkkk!!!
nak tggu hasilnya, klu berjaya i nak cuba gak...hehehe...
diet x mkn nasik ke jgk ke?

Hana said...

aku pun penah nak try, tapi tak terbeli beli lagik!

Miss Fiza said...

Salam kenal diana...first day dgn HL yea..good luck ye, kwn-kwn kat sini sentiasa menyokong.

yg penting kene kuat semangat & jgn putus asa dan control makan :)