Thursday, March 5, 2009

Herbalife



Aku baru start makan product ni..
Ade sape2 penah cube tak?
ade testimonial tak?
Aku bukan la nak menguruskan badan.. tapi aku nak mengurangkan inci2 di badan je coz aku ni dari kecik tak penah kurus pon.. hehehehe...

Ni wife ofismate aku suggest coz dia dah cube bagai2 product diet e.g Nona Roguy la.. Sendayu Tinggi la.. tak berkesan pon.. Hat ni dia kate berkesan kat dia.. Aku pon nak coba la..

Nanti kite wait n see ek? Samada aku leh berdisiplin ke idak?

5 comments:

Mia-Ina said...

Just make a trial k. Kuatkan semangat & azam jika dh mula sesuatu yg kte nak.Jd kan pengguna blog HL lain sbg kekuatan utk menruskan smgt...i/allah boleh

Tentang coach tu...as adieha said that psl ni....pada saya, elokla kte berkongsi ilmu. Sy faham mksd diana tu....biar la kte sesama ada rs semnangat slg meguatkan wp bukan di bwh 1 team...tetapi ttp menjadi pengguna HL yg sama....xpe.xpe..chaito.chaiyo ye...Pedulikan kata org..yg ptg, kte berusaha & meminta nhst pd yg sudi

Wan Haida said...

Diana, aku pun pernah test mkn yg cappucino nie...mmg best....antara byk2 flavour yg lain aku suka cappucino...tropical tak leh nak masuk tekak aku....strawberry tak pernah rasa lagi....:)

Diana Sulaiman said...

wan, ko dah penah makan HL ni ek? tak bgtau aku pon..:(

julie said...

aku pun penah makan..tapi tekak tak lalu..hubby pun penah makan..tapi takat first set jee pastu tak makan dah..hibiscus tea dia bagus...kalau demam kuat..minum tea dia tuh kejap jee dah dedah tau ;)

deidaa said...

Pergh berapa ratuih herba life ni kak?
Dah turun bape kg?