Thursday, January 8, 2009

Pekerja berdedikasi (betul ke????)

Fuhh.. aku baru balik dari ofis ni.. walaupon coti.. tetap kena gi ofis jugak.. bos panggil.. siapkan report yg due date dia esok..

penat woi kena drive semata2 nak pi Selayang.. sampai2 kat ofis, naik terus pi kat meja.. mak aiii... penuh dgn dokumen yg pending atas meja aku.. huhhhu.. bg nak bg clear, aku pas2 mane yg patut kat staff aku.. siap buat sket la mane2 keje yg patut..

byk lagi nak kene buat & ada yg akan menyusul bile naik Isnin depan.. sume nak kene guna sistem.. kalu tak guna, leh gak siapkan tadi..

sib la bile pi ofis, ade good news pasal vitamin B.. hehehe... lega sket dengar..
tapi dptkah aku vitamin B itu??? sama2 la kite tunggu...

note : kesimpulannya, berdedikasikan aku? hehehhe... dedikasi kot... kalu tak, takkan bos promote naik pangkat.. ahaksss (masuk bakul angkat sindri woi... hahahah... )

2 comments:

ur hubby said...

alhamdulillah... kami para bapa-bapa dan anak-anak tumpang gembira hehehe...

babysofia said...

betul lahh tuh!!! congratz :)