Tuesday, December 23, 2008

Yahooo!!! Esok hari Rabu...

kepada semua.. esok hari Rabu kan? aku ni mem'blog'ging kat umah ni...
Esok adalah last day aku keje for this week..
Ish, bukan nak resign.. tapi after that, coti 5 hari till Monday...
fuhh, macam2 program sepanjang 5 hari tu..

- pi school Diha nak byr balance fees n amik uniform - done on 26hb
- b'day party - tak dpt pi b'coz kene pi teman mak aku beli barang wedding my bro 25hb
- nak pi carik kain utk baju wedding my cousins
- nak pi tempah pakej wedding utk my bro - selesai pon last sunday
- nak carik bahan2 hantaran for my bro - selesai di SSF Home n Nilai 3 25hb
- nak balik melaka rumah PIL - dah balik pon from Saturday till last Monday
- survey2 door gift utk wedding my bro - bukan survey, but terus beli 25hb
- pi Celcom nak tukar package
- pi Jusco coz mama aku nak tukar voucher - dah settle last sunday
- nak ambil alas dulang yang mama aku tempah

woii.. byknye nak keje settle.. sempatkah aku buat sume benda2 di atas tu???

4 comments:

en_me said...

ahaha, arini dah hari rabu.. cuti akak ittewww, salammmz

rosediana said...

Diana.. Apa kita citer azam tahu baru memasing nak dlm blog? Hehehe... Ko wat dulu nanti aku tempek aku nyer eh hehe

Diana Sulaiman said...

bgs gak cadangan ko tu diana.. nanti aku buat entry azam thn baru coming soon.. tungguuuu..

Puan Gee said...

tak terfikir plak dah nak hujung thn ni?? takde azam lg utk thn br ;)

tag tu nak buat camno ek?

re : ha'ah , bersalin dkt kbmc... kota bharu medical center... dgn dr suziati