Thursday, December 25, 2008

Azam tahun 2009

atas permintaan rakanku, Diana jugak nama dia.. aku nak story2 la pasal azam tahun 2009 yang tak lama lagi nak muncul..
  • Nak jadi yang lebih baik utk suami, anak2 & jugak family
  • Nak menjadi pekerja yg lagi ikhlas bekerja (kui..kui..kui..) so that boleh dapat naik pangkat & dpt Vitamin B banyak.. heheheh
  • kalau boleh nak mengurangkan inci2 lemak dibadan ku.. (bukan mau kurus ye.. tapi nak mengurangkan inci je... kalau kurus, aku pon tak percaya coz since aku bb, aku tak penah rasa kurus.. at least aku leh pakai balik blouse n jeans2 lama aku.. )
aku rasa tu je kot.. kalau azam byk2 takut tak terikut pulak...

1 comment:

julie said...

lebih kurg samalah azam kita diana..cuma ada 1 lagi tambahan azam aku.save more, spend less :P (tiap2 nielah azam aku tapi tak penah terlaksana :P)