Wednesday, December 17, 2008

Anas 4th B'day Party & Jalan2 Pavillion..







- Sume gamba2 di atas b4 party mula.. gamba time party n after party takdo.. -
1st of all aku nak say tq to Hana & family coz invited us to Anas b'day party..

Anas same age wif Diha.. Anas beza 5 hari je birthdate dgn Diha.. Diha is on 6 Dec n Anas on 11 Dec..
The party was held at Mc D, Bandar Utama.. Laki aku mkn sampai kenyang la.. makan tak hengat donia.. burger sampai 2.. fried chicken lagi.. fries lagi.. then bedal air sampai 2 yg large tu..
Hopefully Anas suka la present yg aunty bg tu ek? hopefully muat.. hehehe..
Yg tension nye.. nape la aku leh lupa bwk camera.. belasah pakai phone camera je la.. tu pon maleh nak snap bebanyak coz penat..
Lepas ber'party2', we all pi Pavillion plak.. ingatnye nak carik present for wedding next week.. but takde yg berkenan.. sudahnye pi beli present wedding anniversary we all... aku suke gile...
Tunggu ye.. nanti aku upload sket presentnya.. kiah..kiah...kiah... senyum sampai ke telinga la aku..
To my fren Norul yg berada nun juah di Liverpool itu, sila tgk gamba2 b'day party Anas, sila tgk kat FB Hana, Wan & Julie ek? aku tumpang tagged je.. :P

5 comments:

ur hubby said...

Baru pakai kamera compaq tu... kalau ade kamera DSLR memang manjang tertinggal jer

Diana Sulaiman said...

tu la pasal... kene beli yg lagi compaq supaya leh letak dlm purse.. hehehe..

Hana Muhd Idris said...

lawak!
besday anas plak ko tetinggal cammy ek!

Diana Sulaiman said...

hana - ntah ape yg aku kelam kabut aritu ntah.. disebabkan cammy tak letak dpn mata yg jadinye tinggal tu.. dia kene letak betul2 depan mata supaya bile nampak, terus cekup je..

ur hubby said...

ala... u dah dapat presie tu i rasa muat sumer barang letak dlm handbag baru u tu hehehe...