Thursday, December 18, 2008

A Very Low Price Menu

Actually lama dah aku nak post entry ni.. tapi asik lupe..

Ni ha.. since Aeon Jusco AU2 baru bukak kat umah aku, aku pon antara yg berdoyon2 la pi meramaikan shopping mall tu.. tapi takde kedai yg menarik sgt.. sekadar saja nak bg kaki aku lagi sakit.. maklumla, kalau tak berjalan rase satu macam je.. mesti nak pi berjalan2 kat shopping mall gak walaupon tgk2 org.. hehehe…

But dia punye restaurant mmg banyak.. more than 30 restaurant ada..

So, laki aku ajak pi makan kat IZZI Restaurant.. Mmg dah lama nak pi try food kat IZZI kat Bkt Bintang (teringin coz tgk dlm cite Janji Diana.. ahaks…) tu but malas coz parking mcm susah..

Dipendekkan cite, setelah abis & dah pon bayar, aku tanye la laki aku brape total bill? Dia ckp RM17.90.. terkejut aku sebab murah sgt.. Food dia pon sedap.. Aku rase mmg murah la sebab we all order doughball, spaghetti carbonara, sausage spaghetti, ice café latte & ice lemon tea.. bile tgk balik menu, mmg betul.. bkn la dorang salah kire.. Kat menu tu dah stated A VERY LOW PRICE MENU.. Ape pendapat korang?
Ni ha food yg we all order.. selamat tgk makanan… chiow..

4 comments:

Husnibaby:My Emancipation said...

really that cheap..nk cuba jugak la nnt..

ur hubby said...

haiyohhhh... cepatnya u update refresh je ade entry baru... bagus-bagus

Diana Sulaiman said...

tgk la sape.. wife u kan.. hehehe

deidaa said...

Slurppp sodapnya.. nyum nyum! :D

Sy dah jwb tag.
Mana chatbox ni? erkss!