Wednesday, December 17, 2008

Afiq is 8 mth..

Alhamdulillah.. anak bujang aku dah pon 8 bulan semalam..

So far aku tgk Afiq ni perkembangan dia pesat sungguh.. heheh…

- gigi Afiq dah tumbuh 4 btg.. 2 atas n 2 bawah..
- aku rasa la Afiq ni esok2 terus berjalan kot.. takde nak merangkak2.. coz skang ni tgh
aktif dok berdiri.. takde nampak potensi nak merangkak pon…
- semakin lasak.. tak boleh biarkan dia walau sesaat pon.. mcm2 dia explore nanti..
- dah mula dengar dia sebut ‘mamma’ & ‘babba’
- suka sgt dgr lagu twinkle twinkle..
- dah makan mcm2 food & minum macam2..
Aku letakkan skali la pic anak dara aku.. skang dah mula nak pandai ber’posing’..
more pics at my flickr...

Adios…

2 comments:

ur hubby said...

Rimas betul babah tgk rambut diha yang berminyak tu...

Diana Sulaiman said...

ape kate u ckp ngan kak sapura.. kalau laki yg ckp dia ok sket.. kalu pompuan, nanti kecik lak ati dia..