Wednesday, November 12, 2008

Tumit kaki ku...

Bagi yg tanye pasal tulang yang tumbuh kat tumit tu, dia nampak mase x-ray je.. skang ni mmg tak rase.. result x-ray mmg nampak clear.. kalau tgk dari side view, nampak ade tulang halus memanjang kat bwh tumit.. boleh imagine tak? nak lukis mmg makcik tak mahir la.. cube2 imagine, kalu still tak paham, kite buat appointment.. then aku lukis kat paper ye.. hehehe..

2 comments:

Hana Muhd Idris said...

appointment kita lagi seminggu lebih. sila bawak paper & pen!

Wan Shamsulhaida said...

appointment telah di tunda ke Dec 08? bila ek?