Tuesday, January 4, 2011

mesti korang boring kan?

sebab aku asik cite pasal anak je... tapiiii ade aku kesah? hahahaha
blog aku, sukati aku lah... takmo baca, sila pangkah... senang cite...

hari ni adalah 2nd day Diha di Standard 1 which means last day gak aku coti.. akceli esok aku ade apply leave jugak.. but then tadi pi ngintip Diha kat skol dia nampak ok, so jadinya cancel coti esok.. mari kita kerja... hehehehe

so, this morning En. Ajaq je pi hantar dia kat skol.. tunggu kejap sampai fren dia dtg, then chiow gi ofis.. so, recess time tadi aku g ngintip, tgk ok dah pergi rehat bersama kengkawan.. mak sangat lega n very the senang hati.. al maklum la.. anak dara ni pemalu + berat mulut.. (nih ikut perangai babah dia la nih... kuang..kuang..kuang...) tapi laaaa Diha sangat la lemah lembut gitu.. slow motion je jalan.. geram jugak tgk.. tapi takpe la.. biar dia blaja... hehehe

so, after recess balik la rumah.. ape ke hal tercangak kat skol.. baik la balik rumah layan fesbuk.. :P

so, time nk balik gi ngintip balik... just nak make sure dia tunggu bbsitter kat tempat yang betul ke tak... yes, dia mmg tunggu kat tempat yang ditunjuk semalam...

secara keseluruhannya.. Alhamdulillah syukur pada Allah... Diha boleh!!! n aku sebagai mama dia, sgt terharu sampai nak mengalir air mata coz dia boleh berdikari...

2 comments:

Joy said...

tak kisah..sbb i pun suka blog pasal my kids ;)

Aizleen said...

Go Diha go...tak kesah kak diana, best apa cerita pasal anak2 ni, sambil2 share tips & thoughts.