Monday, July 5, 2010

Tudung Bawal...

Last saturday buat xtvt pembersihan almari tudung...


hajat dihati nak clear up all the tudung bawal...

skali ade kengkawan nasihat suh simpan coz style tudung bawal ni akan datang balik...

so, aku pon simpan la balik buat memenuhkan lemari...

dia ckp jugak, price tudung bawal ni still sama sampai sekarang? betul ek?

jadinya tak jadi la nak bg orang tudung ni... tunggu la nanti come back style tudung bawal ni.. hehehe

1 comment:

honeylanz said...

tudung bawal ni mcm evergreen gitu...tp Has dah clear 80% sbb mcm x de ruang nk simpan dah...