Monday, March 1, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan

lama dah rasanya tak buat entry makan2 ni... asik entry berjalan... membeli belah kan?
bosan je baca... mcm tak lengkap blog aku ni kalau tak letak gambar makanan... hahaha...

this time setelah seperkenalkan oleh rakan seperjuangan aku iaitu Pn. Hana, we all telah ke Saba Restaurant.. kat Condo Seri Maya tu... (rase2nya betul la kot nama condo ni...)
Makanan ala2 Al-Rawsha... tapi aku rase mcm lagi sedap la... n price a bit murah sket... we all order Lamb Mandy, Arabic Salad, Chicken Chop untuk Diha n ape ke nama roti tu aku lupa la pulak n oso hummus.. kalau kat Al-Rawsha, roti ni kecik je.. kat Saba ni haaa kau, besau gilerr... sepinggan besar...

tapi mmg puas hati... disebabkan lagi dekat dengan rumah, harus la gi lagi... agak2 dah bosan, tapau je roti tu.. aku sgt meng'rekomen'kan supaya datang ke sini.. sgt selesa...:)