Saturday, March 6, 2010

From Room 1613 with love....

di kala ini aku, Diha n Afiq berada di dalam bilik di Renaissance Hotel, Melaka...
En. Ajaq di kala ini pula di MITC ade event...

so, aku bergelumang bersama anak2 tanpa arah tujuan dalam bilik hotel ni..
tunggang langgang jadi bilik dikerjakan oleh Diha n Afiq...
so, this weekend ala2 short holiday la kunun2nya...

Renaissance Melaka ni so far 1st impression utk aku, service tip top.. staff sgt bagus n friendly...
room pon besar... boleh la buat Diha n Afiq main kejar2...

event En, Ajaq 2 hari.. so, kalu takde belas dari dia nak bawak kami keluar, we all dok memerap dalam bilik je la...:)

tengok lah gamba anak2 yang sgt gumbira ini....


3 comments:

abrahyn said...

syoknyer dpt short holiday...i pun penah stay in kat sini...best!

Diana Sulaiman said...

abrahyn - syiok dapat dok memerap dalam bilik je.. en. suami pergi keje... heheheh

myfuzzyworld said...

Salam Sis Diana & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-
>>harap dpt pegi vacation jugak.. huhu