Tuesday, March 9, 2010

Anak Bujang punye cerita...

Afiq la ni bahaya wooo.. apa yang kita buat, jangan la tunjuk kat dia.. or jangan la buat depan dia... dia akan ingat n at one time akan ikut...

kisahnya semalam b4 nak tido, En. Ajaq ckp " cuba u cium pipi Afiq".. so, aku pon cium la.. mai aiii wangi gilerr pipi dia.. rupanya boleh la dia pakai deodorant tu kat pipi.. cehhh... pastu senyum2 je budak ni...

ni la 2nd time dia pakai deodorant kat pipi... agaknya kan, every day dia dok tengok aku pakai cream kat muka.. dot sane.. dot sini.. so, dia pon nak buat benda yang sama... dia ingat deodorant tu facial cream agaknya... heheheh...

aiiyooo.. ini budak sgt pandai woo.. kita spray parfum, then dia pon ikut amik cologne Kak Long dia n buat2 spray kat badan... kita pakai lipstick pon dia nak pakai.. bley???

2 comments:

rosediana said...

haha so true la diana..
budak2 lately sgt cerdik
aiman ari tu tonyoh lipstick aku kat mulut dia.. sebijik cam clown tuh.. abis oo lipstick mummy beli kat london lagik sabo aje la.. dah tu dia kesat2 lagi kat pintu, kat dinding.. comot abis weihh.. nak marah pun aku x jadi.. pastu sembur perfume.. dok tekan2 tersembur kat mata.. apa lagi.. melolong la dier hehhe

Wan Haida said...

hikhik...dapat bygkan afiq dok mengodek2 deodorant sambil menepek2 kat muka.....musti cute.....biasa laaa diana budak2 tgk nak membesar nie suka mencuba....huhuhuhu.....