Friday, March 19, 2010

1 more month to go...

ENTRY BANDUNG ON THE WAY YE KENGKAWAN... COZ NAK UPLOAD GAMBAR BUAT HAL.. JADI BG LALUAN ENTRY LAIN DULU YE....:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anak bujang aku Afiq will be 2 years next month...
b'day celebration harus dibuat kerna b4 this tak penah dibuat... sian anak bujang aku...
Kak Long dia dah berkali dapat panggil kengkawan celebrate sesame...

since dia dah nak jadi bujang 2 tahun tak lama lagi, dia sangat la samseng.. dalam erti kata lain pembuli Kak Long dia... tak kira la Kak Long ke sape... kalau buat pasal je dgn Afiq, for sure kena geget... yang Kak Long nangis je la jawapannya...:)

kat umah bbsitter tu.. kengkawan yang senangkatan dengan dia habis kena gigit...
ini kes terbaru hasil gigitan Afiq kat lengan Kak Long dia...

3 comments:

honeylanz said...

cian kak long... afiq sama dgn ery, suka buli abg dia!!cian si abg kn gigit..

Anonymous said...

salam..
aku n fmly pon baru je balik dari melancong kat bandung pada 23-26Feb lepas. mmg best sebab barang2 murah(shopping utk hari raya daa) dan makanan pon sodappp!! tp byk tempat xsempat pegi,lgpn kami survive je, mmg xnk guna tour guide,rugiii. tp ada juga yg xbest nye sebab aku kena sakit gg otw nk g airport lcct,tuhan sj yang tahu.ape2pn tetap layan shopping,hehehee..bln 7 ni,15-18hb in'allah kami ke sana lagi tp transit kat jakarta.tix dah booking awal2 lagi.RM0,tax rm25+skybus rm13, = ? korang total le sndri, murah kann. k, selamat bershopping

Diana Sulaiman said...

honeylanz - tu la pasal.. nak2 afiq ni laki2.. lagi la kaki buli..

anonymous - huiyooo.. giler murah tiket tu...