Thursday, February 4, 2010

Penang & Bukit Kayu Hitam



Perjalanan kami diteruskan dari Penang ke Bukit Kayu Hitam (BKH)...
ni pon my mum yang request.. nak join my uncle yg kebetulan nak ke sana jugak...

since dia kastam, we all masuk je la ikut dia... hehehehe... main angkat2 tangan je...

BKH dah banyak berubah.. dah makin cantik la dari dulu...
kedai2 pon tersusun...
masalahnya takde yang menarik lansung kat sane...
aku hanya beli pyjama budak2 aje...

cuaca sangat la panas terik...
aku pelik tgk aunty aku membeli belah sakan kat sane...

tengok fesyen2 dia aku mmg tak berkenan...
so, hanya cuci mata aje kat sane...:)

2 comments:

honeylanz said...

has x sabar nk tggu cuti sek ni. bln 3 mau ke penang jugak ;)
harapnye lepas ke bkt kayu hitam.. x pernah jejak lg ni..

Diana Sulaiman said...

honeylanz - selamat cuti2 malaysia ke penang ye has... selamat makan nasi kandar..:)