Thursday, February 11, 2010

cam poyo2 je

Tadi kt ofis ade 1 customer ni dtg kecoh2.. Dah la tak amik no. Q, terus menerpa kat kaunter... Pastu bising dengan suara dia je kuat boleh dengar 1 banking hall...

Aku pelik la... Dia dah la hutang credit byk, dia ada semua card bank-bank seMalaysia ni... Dengan visa lagi, master lagi.. So komitmen sudah byk.. Pastu boleh marah2 bile bank suruh settlekan n boleh la tak mengaku kad2 tu dia punya.. Dia kata bank tipu.. Cisss..

Padahal CCRISS dah terang2 tunjuk nama dia.. Pastu saje kuatkan suara mcm bank ni salah.. Padahal dah nak cover malu bila ada officer tu sound dia..

Aku sgt pelik org macam ni.. Boleh kata bank tipu.. Tapi ko terhegeh2 gak datang buat loan kat kita.. Ngape ek?

Aku sgt stress hari ni.. Tapi takpe, esok masa bersuka ria.. Yeehaaa...