Tuesday, February 9, 2010

Akibat makan nasi kandar...

last friday baru ni aku tgk MHI kat ofis...
topic pasal nasi kandar mane yang best...
so, ramai gak la caller yang call mempertahan2 nasi kandar kat area dorang best.. kat situ kat sini lah...

so, one of the caller bgtau nasi kandar yaseen kat Jln TAR sedap... time tu mcm mengidam sgt lah nak makan nasi kandar...
disebabkan aku tak puas makan nasi kandar kat penang hari tu, aku ajak la En. Ajaq makan lunch kat Nasi Kandar Yaseen sabtu lepas...

awal2 dah sampai.. kul 11 gitu haaa.. disebabkan nak mengejar masa takut tak sempat ke kelas... aku amik lauk ayam goreng n telur mata... En. Ajaq amik ayam hitam n telur ikan... diha makan roti telur aje..

nasi kandar kan mesti letak kuah campur kan? tapi penangan nasi kandar ni, korang mesti balik sure nak tido punye lah... so, dalam kereta on the way back home aku dah rasa ngantok gile punye... so balik tido kejap sementara nak tunggu time nak gi kelas...

then jaga2 nak ready utk ke kelas, aku rase dah takleh nak bangun... bile bangun je rasa kepala pusing 1 macam.. dengan loya nak muntah bagai.. mata takleh nak bukak lansung.. bile bukak, rase pusing je.. so, harus kene tutp mata je.. letak la minyak angin n makan ubat... huhuu...

kesimpulannya, tak gi kelas.. pulak tu dah la ade test.. masak... ish! tau jadi mcm ni aku tak pi makan nasi kandar.. miss test plak tu... boleh ke la lecturer buat re-test balik ni??? dah la lecturer ni tegas mcm hape je..


ini lah dia nasi kandar itu... huhuhu...




2 comments:

Lady Dyla said...

this is the first food yg dyla akan cr balik nnti..

Ejamaria said...

yea... nak tambah list lagi... nasi kandar ibramsha jln TAR, depan SSF, dekat traffic light... yg ni pun power gak...