Thursday, January 21, 2010

Rating tinggi

Aku tau korang mesti ade yang penggemar Cafe World kan?
toksak kelentong laa... mesti berhantu punya... hahahaha....

aku diberitahu oleh adik aku.. kalau nak rating tinggi mcm aku ni.. :P rating 105.0, susunan meja n food kena rapat2.. takleh nak jauh2 n cantek...

aku telah cuba untuk ubah posisi, tapi betul la cakap adik aku.. rating makin turun coz waiter tak sempat nak hantar food kat customer, customer dah chiow...

ini lah hasilnya... :P

2 comments:

honeylanz said...

kn standby food byk2 kan ;)

maz said...

kak diana cuba ni..

1) setiap kali sebelum logoff, saya akan sendal pintu ngan apa2..contoh kerusi ke pasu ke lampu ke meja ke.. so customer xleh masuk kedai kita lagi. rating xkan turun-turun.bila nak bukak kedai, bukak la balik sendal tu.

2) standby food kat gift. bila login je, terus serve food kat gift tu,so customer x tunggu lama.pastu bukak la balik sendal pintu..then baru la angkat makanan yang dah masak tu.

saya buat camtu..rating duk takat tu je 105.0 .. kalo turun pon tak banyak, kejap je dah naik balik :D