Monday, January 11, 2010

Puasa

hari ni aku puasa korang...
1st puasa sunat... skali ngan puasa ganti...
hajat hati nak diet...:P
kalau nak jaga makan, aku rasa aku harus berpuasa..
kalau tak posa, jawabnya kalau tak makan berat.. harus la makan ringan..
mulut ni ade je benda nak carik untuk bahan kunyahan..

since tadi untuk bukak posa makan pon dah lewat... rase2 harus juga posa esok hari... :)
we wait n see.. berjaya kah tidak misi posa esok...

note : esok dah la ade gotong royong stock take file loan... mau melepek aku kang...

2 comments:

honeylanz said...

has pun bercadang nk start berpuasa jugak ni... belum abis ganti lagi ;)

Diana Sulaiman said...

honeylanz - marilah kita sama2 mengganti posa sambil menjaga badan.. hehehe