Monday, January 11, 2010

Penang... kami akan datang lagi....

akceli last 3 ke 4 weeks lepas my uncle from Penang datang kebetulan untuk makan kenduri kat KL ni.. kebetulan jugak dia datang menjemput untuk wedding anak pompuan dia end of January nanti.. but kata dia, kad invitation akan menyusul..


mak aku mmg dah ajak pi dengan syarat kalau keadaan dia sehat... so, aku ni pon dah berkobar pi menempah bilik di EQ, Bayan lepas..


aku bgtau En. Ajaq, mau ke Penang.. skali dia mmg dah bercakap2 harus kita pi Restoran Kapitan.. tak puas kata dia makan roti nan & tandoori n oso nasi briyani dia..

(credited to vkeong.com)


so, semalam invitation card sudah sampai kat rumah.. so, mmg cnfm la kene pegi.. maybe semua pegi termasuk adik2 aku skali... harus bawa mereka ke situ pulak..


I'allah.. kami akan sampai ke Penang tak lama lagi.. !!! yehuuu...:)

8 comments:

Hana said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
eq tu dah dekat umah akak aku tuh!

Hana said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
eq tu dah dekat umah akak aku tuh!

Diana Sulaiman said...

moh la pi... End of mth ni cuti thaipusam n cuti wilayah... 3 hari.. Aku pi sabtu, balik senin..

Hana said...

tu la... tapi teng malas nak jalan jauh. dia ajak lepak pd. tapi aku lak malas ish ish ish...

Diana Sulaiman said...

hana - aku ni pon sebab pi kenduri.. kalu tak lambat lagi la nak gi penang tu sbb baru je gi kan..

honeylanz said...

suka pergi penang..mee grg udang satu!

The Pinky Berry said...

eh ni kat belah mana..i tak pernah pi hehe yg tau sedap is murtabak hameediyah kat chowrasta :)

Diana Sulaiman said...

TPB - ni kat lebuh chulia.. sedap gilerr.. i rekomen kat u.. mesti pegi..