Thursday, November 5, 2009

Makan-makan 1 Malaysia...

Entry ini adalah acara makan2 kami untuk 1 hari..
dari lunch sampai la ke dinner...

Lunch di Quality Hotel.. apa lagi kalau tak dim sum.. yum.. yum.. lepas hajat aku nak makan. hehehe.. TQ kepada En. Ajaq kerana sudi keluar duit kerana nak menurut kehendak makan Pn. Isteri... ahaksss....

Manakala hi tea + dinner kami di Al-Rawsha, Jalan Damai... yang ni pulak adik aku yang belanja.. tak tau sempena occasion ape dia belanja we alls.. bapak aku takde coz 'merajuk'.. heheh.. sebab dia ingat nak makan lunch, rupanya dinner... dia punya la tahan perut tak makan.. hmmm.. sebenarnya dia malas nak ikut sebab tak sempat pulak dia gi masjid untuk Maghrib nanti...




terima kasih la kepada sesape yang keluar duit tu.. memang rezeki kami la hari tu.. Alhamdulillah...

3 comments:

honeylanz said...

uhh.. semua nye sedap2 la..

fauzi-maya said...

ohhww..nmpk sungguh lazat sumenye:)

Abrahyn said...

bestnye makan2....i dah lama tak makan kat luar....huhuhu