Tuesday, November 10, 2009

Hari kaum ibu bersuka ria...

ape benda la topic ni eh? mcm poyo-poyo jek bersuka ria... hahahha...

Di satu hari, acara wajib bagi kami kaum ibu (rakan baik universiti) telah berkumpul untuk apa lagi acaranye.. acara makan, window shopping & shopping skali... tujuan biasa la mengeratkan Silaturrahim yang dah erat... takut longgar maka kami eratkan balik...

acara dimulakan dari pagi start kul 10.30pagi hingga la kul 5.30 petang.. lama kan? biasala kan kalau berjumpa.. mesti la ade gosip2 hangat diperkatakan...

this time we all pilih One Utama... dimulakan breakfast di Kluang Station & late lunch kat Delicious (lagi....). then ade sesetengah kaum ibu yang sempat bershopping barang2 kaum ibu... :P

acara kali ini menarik sket coz late lunch kami di'view' yang cantik iaitu oleh En. Fahrin (pengacara Sehati Berdansa).. memasing kenyang la makan kan? hahahah...

tapi mamat tu control macho habis la.. coz dia tau mesti ade orang yang ngumpat2 dia.. especially we all yang dok betul2 sebelah meja dia.. member manjang tunduk je.. hikhikhik...

so, acara sebegini akan dibuat lagi.. next, kene pi tempat yang menghidangkan salad 100% sahaja ye kengkawan... :P

meh, cuci mata sket... siap curi2 snap gamba En. Fahrin lagik... hahahha...


3 comments:

fauzi-maya said...

wohhoo... sedap giler makanan2 itteeww..;)

liwaniel said...

bestnye makan2 dgn kawan2...makanan tu semua nampak sedap

Ummi Arissariz said...

bestnya kalau aku dpt join skali..