Monday, November 16, 2009

HANA!!!! aku dah dapat....

aku dah dapat ape yang aku nak carik selama ni...
toy 4 Afiq.. nak letak kat stroller dia supaya dia tak bosan dok dalam stroller lelama..

selama ni puas dok search kat internet, sume kene beli online direct to obersea sane...
yang ade kat KL b4 ni sume tak menepati citarasa aku...

terima kasih kat Pn. Hana kerana bgtau kat mane nak beli...:)
kemain suka la itu budak kecik.. ralit la dia... kak long pulak yang sebok nak main skali.. hehehe


pink pon pink la... janji aku dah dapat ape yang aku nak... ni pon tinggal 1 je..

3 comments:

suhainini said...

mcm ni punya toy pun ada.hehe..kat mana awak beli?

Hana said...

Mmg ada kaler pink je pon. Dah tinggal 1 sbb aku pun beli hihihihi

Diana Sulaiman said...

suhainini - i beli kat ELC, the curve... lama nak carik benda ni.. KL susah nak dpt...

hana - ciss... sabo je la... sib baik ade lagi...