Monday, November 16, 2009

Dari APARTMENT ke LOUNGE...

baca tajuk mcm hangat2 je kan?
tapi akceli biasa2 je...

agenda biasa our family... siapa tahu?? angkat tangan....
takpe2.. biar aku bg jawapan terus... apa lagi... makan2 lah...

semalam dari pagi, Diha dah we all hantar ke school... ade shooting drama bersama kengkawan kindie dia... then, lepas jemput dia, kami ke The Curve pulak.. jalan2 mencarik toy Afiq n oso membeli bahan2 utk "kenduri anak dara"... n acara wajib mengisi perut...

This time, we all try The Apartment Restaurant pulak.. we all order Fish & Chips for Diha, Lamb Rack utk En. Ajaq & Chicken n Mushroom Pasta for me...

untuk aku yang slalu buat xtvt makan2 ni, restaurant ni food dia so-so aje la.. En. Ajaq n aku rase, chicken n mushroom pasta (yang tak dibubuh wine..) tu dah sama rasa dia mcm olio yang aku masak slalu... haaa tu diaaa... maybe we all silap pilih menu ke kan???

kat sini kalau nak berhuha-huha minum2 ok kot... but 4 me kalau makan berat, mcm tak brape best... sebab ade lagi restaurant yg masak ala2 ni yang lebih sedap aku rasa... tapi takpe, nama pon jalan2 carik makan.. kite rasa la semua..

the tea time kitorang kat Chocolate Lounge pulak.. ni sebab tgk entry Pn. Suhainini ni la yang wat aku tergedix nak cuba.. hehehe..

aku try Fair Lady Mocha Frappe, En. Ajaq punya Ms. Coco, Diha nak sundae ice-cream dia.. then we all order plak Chocolate Affair... disebabkan stoberi dah abis, aku mintak dia tambah lagi pisang... perghhh!!! gila muak la pulak... silap la pi order drinks mcm tu sebab dah tau nak makan choc fondue tu.. drinks patut order la tea ke or plain water sahajo... tapi mmg sedap n puas hati... boleh pi minum2 sini lagi...



2 comments:

suhainini said...

diana, maybe sbb awak dh lunch kot masa tu..jadi muak..chocolate kat situ sgtla coklat kan...bole pening..hehe..

Diana Sulaiman said...

itu la pasal... My husband balik tu sampai pening la... Hehehe...