Saturday, October 24, 2009

macam tak caya la pulak...

aku masak hari ni... Hehehe..
sungguh aku tak caya...
hari ni mcm rajin la pulak siap masak breakfast n lunch skali utk en. Ajaq n kids...
jap lagi aku nak pi kelas... Kang takut kebuluran pulak laki n anak2 kat rumah nanti..
Mlm karang je dinner luar or koman2 pon tapau bawak balik..

Breakfast tadi aku buat mac n cheese, goreng nuget n burger.. Untuk lunch aku masak lauk lemak telur, ayam rendang n goreng tauge giant..

Huii.. Aku sgt bangga la coz hari ni dapurku berasap.. Hehehe...

1 comment:

fauzi-maya said...

tahniah sbb dapur berasap;)