Monday, October 26, 2009

BZZZZZZZZ Mode...

Untuk 2 weeks ni aku dalam keadaan bz mode...

satu sebab nak final exam on 3th, 7th n 8th Nov ni...

satu lagi sebab nak buat preparation 4 the big xtvt kat ofis.. ala2 xtvt kemasyarakatan gitu..
aku jadi Ketua Hadiah / Goodies.. so, ala2 bz nak menyiapkan segala bagai hadiah untuk lebey kurang 500 students..

kengkawan, harap maaf kalu blog2 anda lama dah aku tak lawat..
lepas 8 Nov nanti baru la aku free.. hari2 leh lawat blog kengkawan...

so, wish me luck for the final...

note : aku sangat risau utk satu subjek ni.. mak mmg tak paham bende ni ha... cekalkan la hatiku... :)

2 comments:

Aizleen said...

good luck kak diana...

Abrahyn said...

good luck! me understand uuuuu....penah rasa ape yg u rasa tuhhh