Monday, October 12, 2009

Diha Annual Concert & Graduation Day

Date : 10th October 2009 (Sabtu)
Bertempat : Auditorium MPAJ, Pandan Indah

Selain dari anak dara aku, aku juga salah sorang yang paling excited giler nak gi concert ni.. maklum la nak tengok anak dara buat persembahan la katakan... mane taknye, dah everyday practice dancing kat umah.. aku lagi la berkobar2 gitu... :P
sebab selama ni aku tak penah tgk Diha menari.. menari tergedik2 biasa tu ade la.. but menari ikut rentak lagu, memang tak pernah...

untuk concert tu, Diha menari lagu Ali Baba.. alahhh yang dalam cite Ali Baba P.Ramlee tu... tapi gelek dia agak kureng sket dibandingkan dengan gelek mak dia.. hahaha... but ok la... aku sungguh terkejut coz dia tak malu... n very sweet je pakai ala2 Marjina tu.. lakonan Sarimah... very the seksi.. nampak perut pusat bagai..

Dalam pada yang sama, kindie buat graduation skali.. dengan pakai jubah n mortabot skali.. amik scroll lagi haaa... maybe anak aku next year aku nak masukkan kindie lain pulak.. tgk la rezeki mcmane..

kesimpulannya, sgt berpuas hati.. cuma biasa la kan, bila bawak anak bujang punya la tak dok diam.. haiyooo... memekik terlolong kat dalam auditorium tu..

meh aku bg tgk gamba anak dara aku yang tak berapa terang ini....





2 comments:

Zety Zin said...

takde gambar masa dia tengah bergelek? letak la nak tengok. hihi. mesti comel!

honeylanz said...

end this month, turn my son lak ber konsert gitu ;)