Saturday, October 10, 2009

Acara di hari Sabtu 10 Oktober 2009...

aduhai... banyak acara hari ni...
akcelinya ada kelas hari ni.. tapi kan terpaksa ponteng pulak coz Diha ade konsert...
sebagai parents, 4 sure la nak pi tgk konsert anak dia kan? very the excited nak nengok anak dara menari tergedik2 atas pentas.. hahahah.... once a year kan konsert... heheheh...

then after konsert, sepatutnya gi besday party anak cousin aku.. Tapi terpaksa cancel coz nak bwk parents aku gi jalan raya umah aunty n uncle aku.. Since mak aku dah sehat sket, baru lah nak bwk dia berjalan raya..haduihhh... membesarkan badan la lagi ni... ishhh... then mlm sepatutnya pi open house pon terpaksa batal.. Bawak mak bapak aku beraya sampai ke malam.. Pi rumah2 neighbour lama dulu... Ni pon they all baru je balik ke kajang...

terima kasih la kepada yang menjemput... Maaf byk2 sebab tak dapat datang.. Hope u all paham...

cerita-ceriti disebalik konsert Diha akan di buat di entry yang lain... :)

1 comment:

Abrahyn said...

have a nice weekend babe!