Monday, July 13, 2009

Sangat puas hati..

At last saloon yang slalu we all bawak Diha dia utk potong rambut dia kat GE Mall dah bukak balik from their renovation..

but this time dia bukan lagi Cheeky Monkey Cut.. nama baru Itssy Bitsy Cut.. owner pon sudah org baru.. but the stylist still same..

aku bawak dia gi potong kat A Cut, ntah ape2 je mamat tu potong.. aku mmg tak sukeee la..

so, semalam bawak pi GE Mall, aku suh stylist tu potong bagi cantekk sket.. aku seboleh2 takmo rambut Diha layered ala2 boy cut itu...

So, wallah... aku sgt sukeeee... bile dah panjang sket, aku nak wat style 'bob'...

baru la chomey sket anak dara aku ni... heheheh

4 comments:

Wan Haida said...

comei2...aku pun suka

ibu 2AZ said...

cantik dah rambut diha kan..

artisticklytouch said...

fotogenik budak ni

Diana Sulaiman said...

wan haida - tq wan...

ibu 2AZ - hehehe...

art - hmmmm, tgk la ibu dan bapak dia.. ahaks... :P