Tuesday, July 14, 2009

Berbaloi ke???




Gambar di atas adalah gamba aku memakai tudung dari 1 kedai tudung yang agak2 femes kat KL ni yang terletak kat Danau Kota.. ***u nama dia...

aku beli dah lama tapi baru teragak nak pakai hari ni coz kebetulan that kaler tudung match ngan bj aku hari ni..

so, bile dah pakai aku tgk hasil buatan dia indah kabar dari rupa la.. kehalusan jahitan dia tu mcm hape je.. (cheewaahhhh)

mase hari tu beli, aku takde la belek2 sgt, ade kaler yg aku nak, aku terus beli je..

then , tgk la tu dia potong pon senget... pastu tgk la tu, tak smooth la di lipat.. jadi mcm ala2 karipap (korang leh imagine tak karipap tu camne??)

aku frust betul la... dah la beli 75 hengget.. kalau harga mahal, tapi puas hati aku mmg tak kesah...

so far aku bagi 10/10 kat kedai tudung yang kat TTDI itu.. menepati citarasa aku nak pakai...

korang lihat la sendiri.. bg komen sket...

7 comments:

~Eila @ Along~ said...

hiks..kak dina..kalo eila sgtle tak puas hati ok..dah le beli mahai2 sekali die bg tudung reject..ade simpan resit lagi tak? p kedai tu mintak ganti lain...dezahra pun kalo potongan senget leh mintak tukar tau..

artisticklytouch said...

aiyoooo 75 hengget ke!!! gilo mahal..mak aku beli 5 hengget je kat pasar malam he he fashionista betul mak aku tew

DeanPieen said...

Aida pun sangat tak berpuas hati...Bayar memahal dapat cenggitu...bleh tukar tak? baik pi tanye...beli bukan murah...sayang oooo

Wan Haida said...

aah laa diana...senget2...benang nyer pun putus2...baik ko p mintak ganti rugi kat kedai tuh balik.....hopefully dpt ler tukar...cik munaw jugak yang bagus kualiti nyer...tapi awat muka aku tak sesuai bila pakai ek? kena pakai size L kot....:)

rosediana said...

Wan.. Aku pun sama biler pkai tudung munaw tuh rs x kena.. Tak seswai dgn muka aku. Then biler aku try Hajaba dgn Ariani gak yg kena hahah..

Diana,
Ko pi je kedai tu balik mintak tukar. Ariani pun dia kasi tukar balik kalau ada problem dgn tudung tu

Diana Sulaiman said...

kengkawan sume, resit aku dah buang.. hehehe.. but brand tag dlm tudung tu ada.. bukti la tudung tu aku beli kat kedai dia..

isk! nak pegi takde masa aaa.. akan ku cuba carik masa...

aku ni customer cerewet.. mintak sampai boleh tukar... hehehe

Juliaty said...

betullah diana..mcm tak berbaloi je RM75 for this tudung..lps tgk gamba balik baru paham nape ko ckp mcm karipap :P