Tuesday, July 21, 2009

masuk bakul angkat sendiri...:D

sebenarnye aku nak buat entry ni semalam.. tapi disebabkan kepala ku yang sgt pusing bagai nak gila, aku terpaksa tangguh entry ni hari ni...

takde nak cite ape pon.. aku gi ber'facial' semalam..

akibat ber'facial' yang maha lama agaknye, balik tu aku dah start pusing.. bawak kete pon tak leh nak concentrate.. sket lagi nak nak langgar Merc kat depan aku semalam... sampai2 rumah, tukar baju terus aku tido sampai pagi.. anak2 tak sempat aku tgk semalam... huhuhuhu... cian dorang...

citenya di facial semalam.. beautician semalam ckp skin aku semakin ok...:D senyum melebar la aku.. oily memang dah takde n kulit aku sgt moist (kate minah tu la... heheheh) different sgt dgn b4 this punye facial, kulit aku kering.. now, sudah licin n healthy...

tak sia2 aku berbelanja lebih membeli miracle water ini... terima kasih kepada sesape yang mempromote ye... within 1 mth aku pakai dah nampak beza... :) aku sgt suka..

note : Pn. Wan & Pn. Hana, moh le join the club... hehehhe

7 comments:

Mrs LVoe said...

cite la sket ttg miracle water nie.
sha x pnh pegi facial dear. nk gak suh org buang blackhead nie.

Diana Sulaiman said...

sha, kalau ada permintaan nanti i buat entry miracle water ni.. tungguuuuu.... :)

Diana Sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
Diana Sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
Diana Sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
Diana Sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
Diana Sulaiman said...
This comment has been removed by the author.