Monday, June 15, 2009

Friends & Families Day Out...

Venue : Kidz Sports & Gym, One U
Family terlibat : Me & Family, Hana & Family , Wan & Family






Lama dah tak gather2 dengan family2 ni.. asik mommies day out aje... cian bapak2 n anak2.. hehehe... so, acara nye pi membawa anak2 ke tempat yang tersebut di atas...

ada jugak bapak2 yg hover dalam acara ini... hehehhe.. memanjat tak hengat... sampai letih...

kesimpulannya, anak2 sungguh seronok n aku rasa tak puas kot... mak2 n bapak2 seronok dapat berkumpul dalam kolam2 yang dipenuhi bola2 kecik.. testing menenggelamkan diri b4 nak pi pool sebenar.. ahaksss...

after that pi dinner kat Carl's Jr yg burger dia besau ya amatss n sgt sedapss aku punye Mushroom Portabelo itu.. sayangnya gambar burger aku tak snap pon.. pasni leh la bwk anak2 pi lagi utk beriadah...

layan la sedikit je gamba yang aku ambil dari FB Hana...

4 comments:

ijad said...

gembiranya mereka itu...

Wan Haida said...

best kan diana....seronok aku tgk bila budak2 nie happy...nanti kita p lagi ek...:)

Juliaty said...

jelesnyee..korg mmg sokmo berday out tau :P sukalah tgk legging si diha..mana beli diana?

btw..aku pun dah terjebak ngan ko berblogging. boring2 singgahlah sini htp://juliatyz.blogspot.com

Diana Sulaiman said...

ijad - budak2, 4 sure sgt gembira..:)

wan - boleh sajo.. nanti kite aturkan aja..

juliaty - aku beli kat GAP... aku mmg suke gila kalu diha pakai legging... sesuwai dgn dia.. lgpon senang nak ke toilet... anyway julie, welkam tu club blog.. hehehe...