Tuesday, June 16, 2009

Afiq... 1 Yr 2 Mth

- suka sgt main kat pintu ni... -

Alhamdulillah... anak bujang aku dah pon masuk 1 yr 2 mth today....
aku panjatkan syukur kepada Allah s.w.t kerana pembesaran anak bujang ku yang sehat...
Afiq gak semakin notty n kelasakan dia kureng sket berbanding dulu.. mungkin sebab dah faham ape yg kite ckp...

Sedikit pasal Afiq:-
- panggil mama n babah dah 100% lancar...
- panggil kak long dah ade butir2 nak dekat sama same goes to atuk n nenek..
- dah pandai ikut apa yg org ckp or panggil e.g we all panggil adik aku GG... Afiq pon panggil GG gak.. ishh bahaya tu...
- sikit pon tak takut kat tempat gelap...
- asik gila nak berjalan..
- sentiasa buli kak long.. e.g menghempaskan badan kat kak long... tarik rambut kak long..
- suka makan scott imulsion...
- tgk tuh, dah tak sabo2 nak mkn scott imulsion... -

5 comments:

Wan Haida said...

Happy 1st Yr 1 mths to Afiq

Juliaty said...

tak lama sure penat nak mengejar afiq diana..takpe consider as exercise :P

Diana Sulaiman said...

wan - apelak 1mth.. dia dah masuk setahun 2 bln la aunty wan... heheheh

julie - skrg pon penat nak ngejar julie.. dah pandai berkemas plak tu.. abis baju2 aku..

sarah al -idrus said...

wau..anak first u lawa.boley byg besar nnti mesti lawa.yg second pon commmeeeeyy sgt..ee..picit die..

Diana Sulaiman said...

sarah - tq sarah coz visit my blog yg tah ape2 ni.. anyway, tq atas pujian u for my both kids... :D