Tuesday, February 10, 2009

Mat tangga

ini budak suka sgt main kat tangga.. sesuwai panggil mat tangga.. sib la kat umah we all sumenye dok atas coz tv di atas.. kalau dok bawah, harus tangga jadi sasaran gak..

4 comments:

mamaelly said...

budak2 & tangga mmg x dpt dipisahkan...pantang kita biar mmg dah smpi atas la diaorg...huhuhu...

Puan Gee said...

btol tu...
bdk2 ni suka btol main kat tangga
kalau anis suke panjat tangga, tpi bab nak turun balik msh lagi takut...

Diana, ada ms dtg ambik award kat blog gee yer

Hana said...

haaaaaaa kan tak pasal pasal dapat nama dah afiq!

ibu 2AZ said...

hehehe..mama bg nama ek..ermm tuh ler diana..arissa pun gitu gak..nak jer try naik tangga..