Wednesday, February 4, 2009

Education Toy

Last weekend ntah mcmane boleh termakan cakap2 sorang budak pompuan sales dari Grolier ni..

B4 this mmg tak layan la org2 Grolier ni coz disebabkan 1 insiden yang aku terkena kat Alamanda oleh org2 Grolier ni la.. they all telah tipu aku tau..!!!

tapi this time tgk2 dah suka.. mcmane ntah? hehehe...
Maybe sebab that girl promote education dlm bentuk toys kot.. buku2 aku dah beli berlambak2 n aku tgk Diha tak brape minat bile suh baca2 ni.. so, kanak2 mmg terkenal kalau beli mainan kan? so aku pon beli la.. nampak Diha minat n nampak dia tak rasa boring...

Hopefully dgn ape yg aku n laki aku beli ni, berguna utk anak-anak..

Note: Mau tak berguna.. bila riban2.. harus kena guna jugak... ahaksss..

3 comments:

Mama Adib said...

guna jgn tak guna sah sah akan berbaloi
tidak kalu he he

Hana said...

aku sah sah takkan beli la kan.. :P

Diana Sulaiman said...

mama adib - harus kene guna... sape tanak anak berjaya.. hehehe

hana - nape lak ko takkan beli?