Saturday, February 14, 2009

Broadband

Aku baru start pakai C.e.l.c.o.m Broadband ni..
Bile aku pakai je broadband ni, sume gamba2 aku takleh nak view.. sume kuar 'x'.. tension acik la..

laki aku ckp sebab tak full bar yg jadi gamba takleh nak view.. betul ke?
korang2 yg tgk blog ni, leh ke view all my pics?

takde feel lansung la.. haiyooo..

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

diana, amik celcom yg pakej mana..kalo amik yg tak sampai 1 gig, mmg pic tak kuar..

Hana said...

aku nampak je gambarnya diana... aku rasa line dia slow giler, tu tak kuar gambar tuh!